Δεν είμαστε συνεργάτες και φίλοι. Είμαστε φίλοι και γίναμε συνεργάτες. Επίσης, είμαστε συνομήλικοι, σύζυγοι και μπαμπάδες και άρα αυτά που μας ενώνουν ξεπερνούν τα όρια της δουλειάς. Άλλωστε αυτό που κάνουμε δεν είναι απλώς δουλειά, είναι η κοινή μας αγάπη για την αποτύπωση της στιγμής είτε στην εκφραση μια φωτογραφίας είτε στην κίνηση ενός πλάνου.
Ο τρόπος που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε κάθε δουλειά είναι ίδιος και μάλιστα προκύπτει μέσα από αυθόρμητες διαδικασίες. Άλλωστε, οι άπειρες ώρες που έχουμε περάσει μαζί σαν φίλοι, οι κοινές μας εμπειρίες αλλά και η εμπιστοσύνη που έχει ο καθένας μας για τη δουλειά του άλλου μας οδηγούν σε μια ενιαία αισθητική και άρα σε ένα αποτέλεσμα που μας καλύπτει καλλιτεχνικά, αλλά κυρίως εκφράζει τους πρωταγωνιστές μας που είναι το κάθε ζευγάρι.
Πριν από κάθε γάμο γνωρίζουμε τους ανθρώπους και μετά, μέσα από τις εικόνες μας, θέλουμε να πούμε την ιστορία τους μοναδικά και ξεχωριστά όπως είναι άλλωστε κάθε οικογένεια. Μετά από κάθε γάμο θα μας βρείτε να συζητάμε ατελείωτα για όλα (από τα πλάνα και τις φωτογραφίες μέχρι τι θα πιούμε) ώστε τελικά να καταλήξουμε στο αποτέλεσμα που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και συνεργούς.

Νίκος&Γιώργος

No Entries Found